Użytkownik
no cześć...
mam 2 pytania w związku z forum...
po 1. (do przyszłych użytkowników) czy mogli byście rejestrować się imionami? Lubię wiedzieć z kim rozmawiam.
po 2. (pytanie które dręczy nie tylko mnie) kim jesteś Johny (??) i cała reszta ludzi wpisanych w dziwny sposób.
Jhony chce zostać anonimowy pwoiedzmy że jestem nim ja i forum jest pod moja opieką. Jutro zamierzam pobawić sie z silnikiem forum lbu postawic je na phbb jesli punBB się nie sprawdzi pozdro
Ostatnio edytowany przez kevin (2010-11-30 23:01:27)
Nie chcę nikogo urazić, ale: Panowie (i Aniu) - kurwa bez jaj! Albo robimy forum, które służy do sprawnej komunikacji albo bawimy się w fantom-adminów i fantom-userów... (Przykro mi, ale nie rozumiem takiego postępowania).
Pozdrawiam,
Konrad
Użytkownik
dobrze prawi.... polejcie mu wodki!
Do PoprostuKrzyśka, i innych- jeżeli ktoś musi używać swoich ksywek z liceum, czy z parafii, cokolwiek, to może choćby dział, gdzie każdy się przedstawi jako tako? Bo jednak dobrze wiedzieć, z kim się pisze.
Użytkownik
Przemojaro-> Przemysław Jarosz witam:)
kurcze! przegapiłam moment w którym "johny" stał się taką zagadką, sorry chłopcy
No więc to ja założyłam to forum... Johny powstał tylko i wyłącznie dlatego, że ktoś stwierdził (chyba Tomek), że osoba zakładająca forum stanie się automatycznie starostą, przewodniczącym (czy jakkolwiek by to nazwac..). Forum to przydatna rzecz, a ja tej funkcji pełnic za bardzo nie chciałam, wiec powstał Johny
Administratorem został teraz Bartek (Kevin), a forum od razu zmieniło się na lepsze
ah i w sumie przydałby się ktoś "odpowiedzialny" za grupę, wiec może ktoś jest chętny?
pozdro:D
jeśli tak checie ja moge woruym zamknąć jak macie taki wielki problem cieszcie się żę Ania wogole ja zrobiła że miaął taką inwencje dla mnie jest ro zajebisty pomysł trafiony w 10 jak komuś coś nie odpowiada to niech nie korzyszta z forum. Dla mnie każdy z was może być anonimowy mnie to dużo obchodzi, nigdzie nie ma napisanego że wszyscy muszą być jawni. Pozdro Kevin --- Bartek Kow.
Konrad napisał:
Nie chcę nikogo urazić, ale: Panowie (i Aniu) - kurwa bez jaj!
Ożesz, to Konrad z tym "bez jaj", (Aniu, z całym szacunkiem) trafiłeś jak dzik w sosnę!
Swoją drogą, moje luźne przemyślenia na temat starostowania widać tak Anię wystraszyły, że nam się forum zagotowało
I proszę o zwrócenie uwagi na mój ponadprzeciętny geniusz- mówiłem, że skoro nikt sie nie przyznaje, to Anka założyła ten profil
Ostatnio edytowany przez TomKo. (2010-12-06 16:22:23)